SM po avancon. Le të avancojnë edhe njohuritë tuaja.

Studime të reja. Arsyetime të reja. Perspektiva të reja.

ASKUSH NUK ZGJEDH TË KETË SM. POR TË GJITHË duhet të kenë MUNDËSINË PËR TË ZGJEDHUR se si TA MENAXHOJNË ATË.

I gjithë informacioni i nevojshëm se si ta trajtoni më së miri SM tuaj, që nga fillimi

Mos u fokusoni në pasojat që mund të shkaktojë SM, fokusohuni në objektivin që doni të arrini.

Ne mund t'i bëjmë ballë SM.

SM mund ta ndryshojë jetën tuaj. Por nuk ka pse ta përkufizojë atë.

SM nuk ka pse t'ju ndalojë të bëni gjërat që dëshironi. Në këta artikuj do të gjeni informacione se si të vazhdoni të jetoni në mënyrën tuaj.


Ushtrimet fizike të ekuilibrit dhe programet e ushtrimeve fizike për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Ushtrimet

Dieta dhe pijet për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Dieta e shëndetshme.

Skleroza multiple (SM) dhe puna | Rezistenca ndaj SM

Puna

Skleroza Multiple (SM) dhe mardhëniet | MS Resistance

Mardhëniet

Skleroza multiple (SM) dhe shëndeti mendor: Ankthi, Depresioni | Rezistenca ndaj SM

Shëndeti mendor

Grupet e mbështetjes për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

SM Grupet mbështetëse

Previous
Next

Ne dimë më shumë se kurrë më parë rreth SM. Tani edhe ju mund të mësoni më shumë rreth saj.

Gjeni studimet dhe mësimet më të fundit për t'ju ndihmuar që të jeni gjithnjë të informuar rreth SM.


Progresioni i Sklerozës Multiple | MS Resistance

Progresioni

Skleroza Multiple (SM) simptomat & shenjat e hershme paralajmëruese | MS Resistance

Simptomat

Diagnoza, analizat dhe skanimet për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Diagnoza

Llojet e sklerozës multiple (SM) PPMS, SPMS, RRMS | Rezistenca ndaj SM

Llojet e SM

Previous
Next
  1. Të dhëna të Roche në dosje: 31 janar 2020, përvoja pas marketingut; 27 shtator 2019, ndërprerja e të dhënave për provat klinike.
  2. Të dhëna të Roche në dosje: 31 janar 2020, përvoja pas marketingut; 7 janar 2019, ndërprerja e të dhënave për provat klinike.