Ekspertët e komunitetit të SM

Zbuloni më shumë rreth Të jetuarit me SM.

SM nuk ka pse t'ju ndalojë të bëni gjërat që dëshironi. Në këta artikuj do të gjeni informacione se si të vazhdoni të jetoni në mënyrën tuaj.


Ushtrimet fizike të ekuilibrit dhe programet e ushtrimeve fizike për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Ushtrimet

Dieta dhe pijet për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Dieta e shëndetshme.

Skleroza multiple (SM) dhe puna | Rezistenca ndaj SM

Puna

Skleroza Multiple (SM) dhe mardhëniet | MS Resistance

Mardhëniet

Skleroza multiple (SM) dhe shëndeti mendor: Ankthi, Depresioni | Rezistenca ndaj SM

Shëndeti mendor

Grupet e mbështetjes për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

SM Grupet mbështetëse

Previous
Next

Dëshironi të dini më shumë rreth SM?

Këta artikuj përfshijnë studimet, zhvillimet shkencore dhe informacionet më të fundit, të gjitha të shpjeguara qartë.


Progresioni i Sklerozës Multiple | MS Resistance

Progresioni

Skleroza Multiple (SM) simptomat & shenjat e hershme paralajmëruese | MS Resistance

Simptomat

Diagnoza, analizat dhe skanimet për sklerozën multiple (SM) | Rezistenca ndaj SM

Diagnoza

Llojet e sklerozës multiple (SM) PPMS, SPMS, RRMS | Rezistenca ndaj SM

Llojet e SM

Previous
Next